Beelden 'WandaVision' gelekt: Revolutionaire ontwikkelingen voor het Marvel Cinematic Universe in aantocht

Beelden 'WandaVision' gelekt: Revolutionaire ontwikkelingen voor het Marvel Cinematic Universe in aantocht

WandaVision gaat vanaf nu echt los.

Afgelopen vrijdag verscheen op Disney+ de vierde aflevering van WandaVision en hierin gebeurde flink wat meer dan in de voorgaande drie afleveringen.

En dat is niet raar, aangezien al werd aangegeven dat de serie zich uiteindelijk zal ontpoppen in een actierijke Marvel Cinematic Universe-productie.


Nu zijn er online heel wat beelden en beschrijvingen onthult over de vijfde aflevering die aankomende vrijdag verschijnt en voortborduurt op de onthulling in aflevering vier. Verder lezen is op eigen risico! Dus let op: SPOILERS!!


In de vierde aflevering "We Interrupt This Program" zien we wat er buiten het dorpje Westview gebeurt. We ontmoeten heel wat nieuwe personages en er is maar weinig nieuw te zien van Wanda Maximoff van Elizabeth Olsen en Vision van Paul Bettany.

De gelekte beelden voor aflevering vijf onthullen dat de werelden binnen en buiten de bubbel van Wanda elkaar gaan ontmoeten. En er is één heel grote verrassing die impact heeft op het Marvel Cinematic Universe zoals we dat nu kennen.

Onverwacht optreden in WandaVision
In de gelekte beelden krijgen we dan toch Pietro Maximoff, de broer van Wanda, te zien. Hier werd onlangs al naar gehint, maar het was moeilijk voor te stellen dat deze stap ook echt gezet zou gaan worden.

Quicksilver wordt echter niet gespeeld door Aaron Taylor-Johnson uit Avengers: Age of Ultron, maar het is Evan Peters (X-Men: Days of Future Past) die de rol invult.

En op deze wijze lijkt Marvel Studios te zijn gestart om een groot deel van de eerdere Marvel-films van 20th Century Studios onderdeel te gaan maken van het Marvel Cinematic Universe. Sony gaat dit ook doen, met de MCU Spider-Man films met Tom Holland.

Wil je de beelden zien, dan moet je zelf even gaan zoeken aangezien deze veelal snel worden verwijderd. Meer info lees je op Reddit. Wil je het gewoon op Disney+ zien, dan wacht je tot aankomende vrijdag 9.00 uur.

NieuwsFilm

meest populair