Eerste trailer 'Crisis' met Gary Oldman, Armie Hammer en meer

Eerste trailer 'Crisis' met Gary Oldman, Armie Hammer en meer

Weten de beelden jullie te overtuigen?

Regisseur Nicolas Jarecki, o.a. bekend van Arbitrage, liet een tijd geleden weten al te werken aan een nieuwe film genaamd Crisis. Hier is nu de eerste trailer van online verschenen.

In de thriller zijn de hoofdrollen weggelegd voor Armie Hammer (Call Me by Your Name) en de met een Oscar bekroonde acteur Gary Oldman (Darkest Hour), maar ook de rest van de cast mag er zijn.

Zo worden andere belangrijke rollen ingevuld Evangeline Lilly (Ant-Man and the Wasp), Greg Kinnear (As Good As It Gets), Michelle Rodriguez (Fast & Furious), Luke Evans (The Hobbit) en Lily-Rose Depp (The King).

Verhaal
Crisis gaat over de opoïdencrisis in de Verenigde Staten. De film onderzoekt de problematiek vanuit drie verschillende standpunten: van de farmaceutica-bedrijven, de drugssmokkelaars en de verslaafden.

De trailer is hieronder te zien.



Releasedate
De film zal normaal gesproken vanaf 26 februari in de Amerikaanse bioscopen te zien zijn. Wanneer Crisis bij ons uitkomt is nog niet bekend, maar we zullen er hoogstwaarschijnlijk sowieso een paar maanden langer op moeten wachten.

NieuwsFilm

meest populair