Gerucht: Marvel wil Nicolas Cage terug als Ghost Rider voor 'Doctor Strange 2'

Gerucht: Marvel wil Nicolas Cage terug als Ghost Rider voor 'Doctor Strange 2'

Het Multiversum biedt de studio ongekende mogelijkheden.

Rijdt Nicolas Cage binnenkort met een vlammend schedelhoofd het Marvel Cinematic Universe binnen? Dat zou zomaar eens kunnen. Volgens een nieuw gerucht heeft Marvel namelijk interesse om de acteur terug te laten keren als Johnny Blaze / Ghost Rider in Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Bekijk de afbeelding
In Doctor Strange 2 wordt het Multiversum verkend. Dit avontuur biedt volop mogelijkheden voor Marvel om personages van buiten het eigen universum op te laten draven. De geruchten rondom Spider-Man 3, waarin het Multiversum ook een rol speelt, hinten daar ook sterk op (zo zouden Tobey Maguire en Andrew Garfield beiden hun opwachting maken).

De Ghost Rider van Nicolas Cage zou dus ook op het lijstje staan bij de studio. De acteur vertolkte de rol van deze demonische motorrijder eerder in de gelijknamige film uit 2007 en het vervolgdeel - Spirit of Vengeance - uit 2011. Dat schrijft ene Roger Norvell, die eerder kloppende informatie over WandaVision deelde, althans op Twitter.

De partijen zouden echter nog geen deal hebben weten te bereiken volgens hem.

Betrouwbaarheid
Dit account postte tot voor kort onder het alias 'Roger Wardell' (de naam van de Twitter-gebruiker die kloppende spoilers over Avengers: Endgame uitlekte). Zijn tweets lijken niet allemaal even betrouwbaar.

Dit gerucht moeten we dan voorlopig ook maar met een enorm korreltje zout nemen, maar een interessant idee is het zeker.

NieuwsFilm

meest populair