Avengers-plan van Marvel Studios toch een beetje mislukt

Avengers-plan van Marvel Studios toch een beetje mislukt

Marvel Studios wilde ook een Hawkeye-film met Jeremy Renner.

In 2012 verscheen het bijzonder succesvolle The Avengers. De superheldenfilm gaf de doorslag voor Marvel Studios en Disney dat ze moesten doorpakken op de franchise die werd gedragen door de zes grote personages Iron Man, Captain America, Thor, Hulk, Black Widow en Hawkeye.

Als Black Widow eenmaal in de bioscoop (of op Disney+) te zien is, dan hebben alle Avengers op één na een eigen film gekregen. En eigenlijk moest ook het personage van het Jeremy Renner een film krijgen.

Nu een serie op Disney+
Ondanks dat Renner nu wel zijn eigen serie krijgt op Disney+, had hij eerder getekend voor een solofilm. The Hollywood Reporter meldt dat de serie eigenlijk ontwikkeld werd als een film, maar door de komst van Disney+ is dat veranderd.

Het personage Clint Barton krijgt nu eind dit jaar een eigen serie op Disney+ en daarin zal hij zijn taken overdragen aan zijn opvolger Kate Bishop, gespeeld door Hailee Steinfeld. En zo zal Hawkeye dus de enige originele MCU-Avenger zijn zonder zijn eigen film, maar wel de enige met een eigen serie.

Hawkeye staat gepland als de laatste van de zes Marvel-series gepland. Eerst krijgen we WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier, Loki, What If...? en Ms. Marvel. Meer weten over Hawkeye? Check Serietotaal.nl.

NieuwsFilm

meest populair