De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer een aantal leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, die we graag even uitlichten in dit artikel.

Tully (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jason Reitman | Cast: Charlize Theron, Mackenzie Davis, Ron Livingston, e.a.
Marlo is veertig en staat op het punt te bevallen van haar derde kind. Van haar broer krijgt ze een welkom cadeau in de vorm van een kindermeisje genaamd Tully. Zij blijkt het leven te leiden waar de uitgeputte Marlo zo naar verlangt. Hoewel de twee vrouwen eerst behoorlijk aan elkaar moeten wennen, groeit er langzaamaan toch een sterke band tussen de twee.

The House with a Clock in Its Walls (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Eli Roth | Cast: Owen Vaccaro, Jack Black, Cate Blanchett, e.a.
Wanneer de ouders van de tienjarige Lewis overlijden, wordt hij opgevangen door zijn mysterieuze oom Jonathan, die in een oud, krakend huis woont. Lewis ontdekt dat zijn oom een tovenaar is en dat een boosaardige concurrent een tikkende klok in het huis heeft verstopt, die razendsnel blijkt te tikken naar de ondergang van de wereld. Aan Lewis, zijn oom en hun buurvrouw Florence om de klok op tijd te vinden.

RBG (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Julie Cohen en Betsy West | Met: Ruth Bader Ginsburg, Bill Clinton, Sharron Frontiero, e.a.
Deze documentaire biedt een interessante kijk in het leven van een opperrechter aan het Hooggerechtshof in de Verenigde Staten: Ruth Bader Ginsburg. Deze in september vorig jaar op 87-jarige leeftijd overleden Ginsburg had een rijke juridische carrière. Daarnaast was ze bekend en geliefd gezien haar betrokkenheid bij de Democratische Partij en haar inzet voor vrouwenrechten.


En verder onder meer...

Fantasy-avontuur
Come Away (2020)

Komedie
Salir del ropero (2019)

Misdaaddrama
The White Tiger (2021)

Thriller
Sightless (2020)

NieuwsFilm

meest populair