Marvel-baas reageert op zorgen: zijn de Disney+-series slecht voor de films?

Marvel-baas reageert op zorgen: zijn de Disney+-series slecht voor de films?

Wat Kevin Feige betreft is er niets aan de hand.

Marvel Studios zet flink in op televisieseries. Vanaf vrijdag aanstaande, kan je wekelijks een nieuwe aflevering van WandaVision zien op Disney+.

Sommige fans hebben de zorg dat het mogelijk slecht gaat zijn voor de films van Marvel Studios. Zo zouden er misschien heel wat minder mensen naar de bioscoop komen als ze de series op Disney+ al gezien hebben en daarnaast gewoon een paar maanden moeten wachten tot de films op de streamingdienst verschijnen. Marvel-baas Kevin Feige denkt gelukkig dat dit allemaal wel mee zal vallen.

Het komt wel goed
Feige begon zijn reactie door uit te leggen hoeveel Marvel-films er in het verleden uitkwamen. "Omdat de rechten van Marvel verdeeld waren over meerdere studio's, waren er meerdere Marvel-films per jaar. Zo was er een zomer waarin er drie uitkwamen," vertelt Feige.

"De vraag was, 'Hoelang zouden ze dat volhouden? Hoe zou dit overleven?' En mijn antwoord toen was, toen ik nog geen controle had over iets: 'Zolang ze anders zijn, en uniek, en sommige personages een crossover kunnen maken en je vooraf het Marvel-logo ziet.'"

Hij maakt zich dus niet heel druk. "Zolang we unieke en interessante verhalen blijven vertellen, wordt het niet oud."

NieuwsFilm

meest populair