Gerucht: 'Star Wars'-film rond opperschurk Grand Admiral Thrawn op komst

Gerucht: 'Star Wars'-film rond opperschurk Grand Admiral Thrawn op komst

Om zo meer te onthullen over het bizarre personage.

Lucasfilm heeft in de toekomst grote plannen met superschurk Grand Admiral Thrawn. De blauwe schurk was altijd al een fanfavoriet, en dankzij zijn debuut in de serie Star Wars: Rebels, maakt hij ook onderdeel uit van het canon van de franchise.

Maar extra interessant is dat we in het tweede seizoen van The Mandalorian leerden dat Ahsoka Tano op jacht was naar Thrawn. We weten dat er ondertussen opgebouwd wordt naar een crossover tussen The Mandalorian en de series Ahsoka en Rangers of the New Republic.

Een oorsprongsfilm
Het zal waarschijnlijk nog wel even duren voordat we die crossover te zien krijgen. Maar de kans is groot dat die crossover draait om de strijd tegen Thrawn. Nu horen we tegelijk via verschillende bronnen dat er een oorsprongsfilm komt over Thrawn.

Allereerst is er Daniel Richtman die dat gerucht de wereld in helpt. Hij schrijft op zijn Patreon-account dat Lucasfilm hieraan werkt. En tegelijk was er een paar dagen geleden het gerucht dat Robert Downey Jr. in gesprek was voor een rol in de Star Warsfranchise.

Specifiek zou hij in gesprek zijn over een schurkenrol in de franchise. Zou dat dan Thrawn kunnen zijn, voor de solofilm waar we nu weer geruchten over horen?

NieuwsFilm

meest populair