Eindelijk weer wat nieuws over Damien Chazelle's 'Babylon' met Brad Pitt

Eindelijk weer wat nieuws over Damien Chazelle's 'Babylon' met Brad Pitt

Na heel wat vertraging weten we nu wanneer we de film kunnen verwachten.

Damien Chazelle wist hoge ogen te gooien met films als Whiplash en La La Land en nu weten we weer wat meer over zijn volgende project, Babylon. Studio Paramount heeft namelijk een releasedatum geprikt voor de film met o.a. Brad Pitt en Li Jun Li.

Het R-rated drama zou oorspronkelijk eind dit jaar verschijnen maar werd net zoals zo veel andere grote projecten uitgesteld vanwege de coronacrisis. Helaas zullen we er maar liefst een jaar langer op moeten wachten.

In de Verenigde Staten komt de film uit op 25 december 2022. De rest zal zelfs moeten wachten tot 2023, aangezien er pas een grootschalige release op 6 januari 2023 komt.

Wat te verwachten
De film speelt zich af tijdens de overgang van de stomme naar de gesproken film in het Hollywood van de jaren twintig. Mogelijk zullen ook Margot Robbie (Once Upon a Time in Hollywood) en Tobey Maguire (Spider-Man) in de film te zien zijn.

Voor Robbie had Emma Stone getekend voor het project, maar zij moest hier uiteindelijk toch vanaf zien vanwege een planningsconflict. Chazelle moest dus op zoek naar een nieuwe actrice, die gevonden lijkt te zijn in Robbie. Hierdoor liep het project echter wel nog meer vertraging op.

NieuwsFilm

meest populair