Meer bekend over nieuwe film van 'Annihilation'- en 'Ex Machina'-regisseur Alex Garland

Meer bekend over nieuwe film van 'Annihilation'- en 'Ex Machina'-regisseur Alex Garland

Twee acteurs zijn gecast in het mysterieuze filmproject.

We wisten al eventjes dat Alex Garland (Ex Machina, Annihilation) opnieuw een film zou gaan maken, maar over het project waren tot dusver geen duidelijke details onthuld. Vandaag komt daar verandering in.

Via Deadline is namelijk bekend geworden dat Jessie Buckley (Fargo, I'm Thinking of Ending Things) de hoofdrol zal spelen in de film Men, een productie van A24. Daarnaast zou ook Rory Kinnear (No Time to Die, Penny Dreadful) een rol moeten spelen in de film.

En hoewel Buckley nog niet officieel getekend heeft, zou dit naar verluidt enkel nog een formaliteit zijn. Garland zal naast de regie ook het script voor zijn rekening nemen. Het verhaal gaat over een jonge vrouw die in haar eentje op vakantie gaat op het Engelse platteland na de dood van haar ex-man.

Bekende medewerkers
Garland zal voor Men samenwerken met een aantal bekende namen, zoals Scott Rudin, die ook zijn vorige films produceerde. De twee worden vergezeld door producenten Eli Bush, Andrew McDonald en Allon Reich. Men is Garlands eerste filmproject sinds Annihilation uit 2018, maar hij regisseerde vorig jaar ook nog alle afleveringen van de serie Devs.

Door Garlands interesse in science-fiction, zou het ons niet verbazen als het ogenschijnlijk eenvoudige verhaal van deze film ook een sci-fi element bevat.

NieuwsFilm

meest populair