Gerucht: 'Wonder Woman 3' reist naar Themiscyra en wordt heel serieus

Gerucht: 'Wonder Woman 3' reist naar Themiscyra en wordt heel serieus

De film zou een stuk serieuzer worden dan eerdere delen.

Hoewel de ontvangst en opbrengst van Wonder Woman 1984 tot nu toe behoorlijk tegenvalt, bestelde Warner Bros. al snel een derde film. Daarvoor keren Patty Jenkins en Gal Gadot allebei terug.

Die nieuwe film wordt door Warner Bros. op het fast track ontwikkeld. Dat betekent dat de film er zo snel mogelijk moet gaan komen, wellicht nog voordat Patty Jenkins haar eerste Star Wars-film mag maken. Nu al zegt Mikey Sutton via zijn bronnen wat informatie over het verhaal van het plot van de derde Wonder Woman-film te hebben.

Derde film
Warner Bros. zou er volgens Sutton voor gekozen hebben om de film zich vooral af te laten spelen op het eiland Themyscira, waar Diana Prince vandaan komt.

Ook zou het een serieuze film worden, waarin de voornaamste slechterik niemand minder dan Circe is. Zij staat er het best om bekend dat ze haar vijanden in varkens kon veranderen.

Mocht het zover komen, dan belooft dat dus een behoorlijk aparte derde film te worden, waarin we hopelijk wat meer gaan leren over het mysterieuze eiland waar Diana Prince vandaan komt.

NieuwsFilm

meest populair