Marvel licht plannen in 2021 toe met uitgebreide special

Marvel licht plannen in 2021 toe met uitgebreide special

Marvel Entertainment neemt het nog één keer met je door.

Het Marvel Cinematic Universe trapt over een kleine twee weken de vierde fase af met WandaVision op Disney+. De fans weten ondertussen wat hen te wachten staat, maar Marvel licht het nieuwe jaar nog één keer toe!

Via Earth's Mightiest Show krijgen we een blik op de vele films, series en andere zaken die in 2021 moeten gaan verschijnen, ook buiten het Marvel Cinematic Universe. Uiteraard staat die franchise wel centraal gezien de drie bioscoopfilms en zes series op Disney+.

Alles van Marvel in 2021!
De video start met beelden uit de stop motion animatieserie M.O.D.O.K. die debuteert op de Amerikaanse streamingdienst Hulu. Niet veel later wordt er gekeken naar WandaVision met een reeks (nieuwe) beelden. Daarna volgen snel de andere vele series van Disney+ die in 2021 verschijnen.

Wat betreft de films wordt er snel gekeken naar de bioscoopfilms Black Widow, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings en Eternals, gevolgd door de zaken die in de gamewereld gaan uitkomen. Ook komt Marvel met podcasts, online video's en uiteraard comics, ook van Star Wars: The High Republic.



NieuwsFilm

meest populair