Fanart maakt van Keanu Reeves 'Star Wars'-opperschurk Darth Revan

Fanart maakt van Keanu Reeves 'Star Wars'-opperschurk Darth Revan

Darth Revan ziet er heel gaaf uit.

Fancastings zijn natuurlijk van alle tijden. Instagrammer Ultraraw26 doet mee aan de trend en plaatste een indruk van hoe Keanu Reeves eruit zou kunnen zien als hij de rol van Star Wars-schurk Darth Revan zou spelen.

Darth Revan is een Sith Lord die we leerden kennen in de games Knights of the Old Republic. Hij werd nadat Disney Lucasfilm overnam in 2012 verbannen naar Star Wars Legends, maar later weer teruggebracht in het canon.

Wie was Darth Revan
Darth Revan was in de oorspronkelijke tijdlijn een van de meest gevreesde, maar ook complexe, figuren van de Sith. Hij begon het leven als een Jedi Knight en vocht mee op planeet Mandalore.

Uiteindelijk viel hij voor de Dark Side van de Force en startte hij een vreselijke oorlog tegen de Republiek. Toen de Jedi hem wisten te vangen, wisten ze zijn geheugen en kreeg hij de kans om weer voor het goede te strijden.

Fans hopen natuurlijk dat het personage terugkeert in het canon en weer een uitgebreid verhaal krijgt. Sterker nog, velen hopen op een verfilming van de Knights of the Old Republic-games. Mocht die er komen, zou hij zomaar gespeeld kunnen worden door Keanu Reeves. En dat ziet er dan zo uit:



NieuwsFilm

meest populair