Kijktip: 3 absolute topfilms om het jaar 2020 mee af te sluiten

Kijktip: 3 absolute topfilms om het jaar 2020 mee af te sluiten

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke aanraders voor je op een rijtje gezet!

Hunt for the Wilderpeople (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Taika Waititi | Cast: Julian Dennison, Sam Neill, Rachel House, e.a. | Te zien op: Film1
De opstandige twaalfjarige Ricky Baker wordt door de Nieuw-Zeelandse jeugdzorg van het ene naar het andere pleeggezin gebracht. Wanneer hij terechtkomt bij de liefhebbende Bella, haar chagrijnige man Hec en hun hond Tupac, lijkt hij eindelijk zijn thuis te hebben gevonden. Maar na een treurige gebeurtenis, vlucht hij toch de wildernis in. Een heuse klopjacht volgt.

Ratatouille (2007)
Bekijk de afbeeldingRegie: Brad Bird | Cast: Patton Oswalt, Ian Holm, Lou Romano, e.a. | Te zien op: Disney+
De jonge rat Remy droomt ervan chefkok te worden in een toprestaurant in Parijs. Hij raakt verzeild in het riool en komt zo precies uit onder het restaurant van zijn culinaire held, de overleden topkok Gusteau. Daar sluit hij een verbond met het onhandige, maar ambitieuze keukenhulpje Linguini. De twee raken bevriend en koken samen al snel de sterren van de hemel.

Grease (1978)
Bekijk de afbeeldingRegie: Randel Keiser | Cast: John Travolta, Olivia Newton-John, Stockard Channing, e.a. | Te zien op: Netflix / Amazon Prime Video
Danny en Sandy beleven een zwoele zomer samen, maar als de school weer eenmaal begint, blijken de verschillen tussen de twee groter te zijn dan gedacht: hij is een stoere knul met een vetkuif en leren jack en zij een ietwat suf, keurig meisje. Danny vindt Sandy niet cool genoeg meer, dus besluit Sandy daar verandering in te gaan brengen.


Nóg meer kijktips nodig?



NieuwsFilm

meest populair