Gerucht: Robert Pattinson wordt tot waanzin gedreven door regisseur 'The Batman'

Gerucht: Robert Pattinson wordt tot waanzin gedreven door regisseur 'The Batman'

Robert Pattinson zou het allemaal niet meer aankunnen.

Filmmaker Matt Reeves stak flink wat tijd in het schrijven van het script voor The Batman waarvoor hij niemand minder dan Tenet-acteur Robert Pattinson aantrok om de titelrol te gaan vervullen. Nu is er het gerucht dat de heren het maar moeilijk met elkaar kunnen vinden.

Het bericht komt via The Sun, dus voor nu is dit duidelijk een gerucht. Volgens de tabloit zou de sfeer op een breekpunt staan doordat Reeves zich gedraagt als een complete control freak en dat hij Pattinson dwingt om wel 50 takes te doen per scène in het Batman-pak.

The Batman is een afmattend proces
"Het filmen is een afmattend proces, vooral voor Robert, aangezien Matt zo'n perfectionist is," zou een bron van The Sun hebben gezegd. "Keer op keer neemt hij scènes opnieuw op en verzandt hij in de kleine details. Soms is het alsof hij niet weet wanneer hij moet stoppen."

De filmmaker zou volgens The Sun ook bijzonder bang zijn om COVID op te lopen. "Het is nu zover dat hij scènes regisseert terwijl hij een dichtgeritste puffa-jas aanheeft met een skibril op," zegt deze insider. "Als een Covid-veilig outfit is het twijfelachtig."

The Batman staat gepland voor 4 maart 2022.

NieuwsFilm

meest populair