Adam Sandler krijgt gestoord hoog bedrag voor zijn volgende Netflix-film

Adam Sandler krijgt gestoord hoog bedrag voor zijn volgende Netflix-film

Netflix heeft wel heel veel geld over voor Adam Sandler.

Netflix geeft heel wat geld uit aan deals met grote namen in Hollywood. Zo kreeg Ryan Murphy een exclusief contract met Netflix, waarbij er een cheque van 300 miljoen dollar overgedragen werd. Ook Adam Sandler doet het uiterst goed.

Vandaag stelt Daniel Richtman dat Adam Sandler maar liefst 20 miljoen dollar krijgt voor zijn volgende Netflix-film. Maar daar blijft het niet bij; de acteur en zijn bedrijf Happy Madison Productions krijgen nog veel meer overgeboekt.

Adam Sandler
Happy Madison Productions tekende eerder dit jaar een deal voor vier films met Netflix. Daarvoor krijgt het bedrijf 250 miljoen dollar. Van dat geld worden de productiekosten ook betaald, maar blijft er vermoedelijk een flink bedrag over voor Sandler. Hij is ook meteen de drijvende kracht achter de films en zal daarom extra over kunnen houden.

Daarmee is Sandler een van de best verdienende Hollywood-sterren. We weten dat hij de afgelopen twaalf maanden 41 miljoen dollar binnenharkte, door te spelen in Murder Mystery en Hubie Halloween. Ook produceerde hij The Wrong Missie.

Sandler behoort met die bedragen bij de best verdienende acteurs die voor Netflix werken. Ter vergelijking: Red Notice-ster Dwayne Johnson krijgt 23,5 miljoen dollar en Ryan Reynolds kreeg 27 miljoen dollar voor 6 Underground.

NieuwsFilm

meest populair