'Spider-Man én Venom strijden straks samen in het MCU tegen Carnage'

'Spider-Man én Venom strijden straks samen in het MCU tegen Carnage'

Het MCU zou plek bieden voor een gave crossover!

Sony wil natuurlijk al langere tijd dat zowel Spider-Man als Venom samen in een dure blockbuster te zien zijn en het opnemen tegen een gemeenschappelijke schurk. Dat lukte deels in Spider-Man 3, maar die film was overvol en gaf hen nauwelijks plaats.

Vervolgens werd er gewerkt aan een nieuwe film waarin we hen samen zouden moeten zien. Die kwam er niet; in plaats daarvan kregen we Venom te zien. Die film diende als lanceerplatform voor een Spider-Man-loos universum. Maar er zijn connecties tussen het Spider-Man-universum en het Marvel Cinematic Universe.

Samen vechten
Een van die connecties is bijvoorbeeld te zien in een trailer voor Morbius, waarbij we op de achtergrond een tekening van Spider-Man zien staan. Ook maken personages de oversteek tussen de franchises. Daarmee lijken de twee universa expliciet aan elkaar verbonden te zijn.

Die verbinding wordt volgens Mikey Sutton straks veel sterker. Hij stelt namelijk dat Spider-Man en Venom straks samenwerken tegen de slechterik Carnage.

Die ontmoeten we in de film Venom: Let There Be Carnage en hij wordt gespeeld door Woody Harrelson. Mocht Carnage het einde van die film inderdaad levend halen, zou zo'n crossover en gemeenschappelijke vijand er zomaar eens in kunnen zitten.

NieuwsFilm

meest populair