Gerucht: Karen Gillan krijgt grote rol in 'Star Wars'-franchise als Mara Jade

Gerucht: Karen Gillan krijgt grote rol in 'Star Wars'-franchise als Mara Jade

De echtgenote van Luke Skywalker komt mogelijk naar de films.

Hoewel de Star Wars-franchise de Skywalker-saga afgerond heeft, lijkt het Lucasfilm en Disney niet echt te lukken er ver vandaan te blijven. Vandaag gaat het gerucht dat Mara Jade naar de filmfranchise komt

We horen al lange tijd verhalen over een mogelijk project rond Mara Jade. In de Legends is zij in eerste instantie de rechterhand van Palpatine en krijgt ze de opdracht om Luke Skywalker te vermoorden. In plaats daarvan wordt ze verliefd op hem en uiteindelijk trouwen ze.

Karen Gillan
Nu stelt Mikey Sutton van Geekosity dat Karen Gillan mogelijk de rol van Mara Jade gaat spelen in toekomstige Star Wars-projecten. Daarmee zou zij het volgende Legends-personage zijn dat de overstap maakt naar het nieuwe canon van de franchise.

Eerder al gebeurde dat met Darth Revan en met Admiral Thrawn. Mocht het nieuws kloppen, is het behoorlijk interessant, want Mara Jade speelde een belangrijke rol in de franchise en de oprichting van de New Republic.

Maar eerlijkheidshalve lijkt het er op basis van wat we in de films gezien hebben, niet per se op dat Luke Skywalker een echtgenote had. Tegelijk is alles natuurlijk mogelijk.

NieuwsFilm

meest populair