Insider: "Marvel werkt écht aan film met alleen maar vrouwelijke Avengers"

Insider: "Marvel werkt écht aan film met alleen maar vrouwelijke Avengers"

Wanneer kunnen we deze 'A-Force'-film verwachten?

Marvel zou een film rondom de A-Force - een superheldenteam uit de comics met alleen maar vrouwelijke Avengers - in productie hebben genomen. Dat meldt de bekende primeurtjesjager Daniel Richtman. De geruchten dat de studio deze film wil maken gaan al langer rond, en lijken min of meer al bevestigd te zijn.

Volgens Daniel Richtman is een A-Force-film momenteel in ontwikkeling binnen Marvel Studios. Hoewel er nog geen regisseur of scriptschrijvers zijn aangesteld (althans, voor zover we weten), lijkt Marvel het project, waar al lang over gesproken wordt, nu dus echt te gaan maken.

Film gaat er écht komen
Diverse Marvel-actrices hebben de afgelopen jaren hun interesse in een A-Force-film getoond. Ook Letitia Wright, die de rol van Black Panthers zusje Shuri speelt, is een groot voorstander van het idee. Volgens haar werkt Marvel achter de schermen inderdaad al aan zo'n film.

"Ik denk niet dat we echt voor deze film hoeven te vechten", zei ze eerder dit jaar over een mogelijke A-Force-film in een interview met Yahoo. "Victoria Alonso [een van de belangrijkste producenten binnen Marvel Studios] heeft al het voortouw genomen [om het project van de grond te krijgen], samen met Kevin Feige. Het is slechts een kwestie van tijd voordat de film er komt.


Vermoedelijk duurt het nog wel even voordat we deze film daadwerkelijk op het witte doek gaan zien. De kalender van Marvel is immers al aardig vol. Maar in ieder geval lijken fans nu weer een leuke titel te hebben om naar uit te kijken!

NieuwsFilm

meest populair