3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft!

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Coming to America (1988)
Bekijk de afbeeldingRegie: John Landis | Cast: Eddie Murphy, Arsenio Hall, James Earl Jones, e.a.
De Afrikaanse prins Akeem ziet de aanstaande bruid die voor hem door zijn vader is uitgezocht niet zitten. Met een smoes vertrekt hij samen met zijn vriend Semmi naar New York om daar incognito op zoek te gaan naar de ware. Hij gaat aan de slag in een restaurant en laat zijn oog al snel vallen op de dochter van de baas.

Rise of the Guardians (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: Peter Ramsey | Cast: Chris Pine, Isla Fisher, Hugh Jackman, e.a.
De duistere boeman Git wil dat angst de wereld regeert. Om hem te stoppen, bundelen de vijf onsterfelijke legendes - Jack Frost, de Paashaas, de Kerstman, de Tandenfee en Klaas Vaak - voor het eerst hun krachten. Samen proberen ze de fantasie en dromen van alle kinderen over heel de wereld te beschermen en het kwaad te overwinnen.

Memento (2000)
Bekijk de afbeeldingRegie: Christopher Nolan | Cast: Guy Pearce, Carrie-Anne Moss, Joe Pantoliano, e.a.
Verzekeringsagent Leonard Shelby is door een hoofdletsel zijn kortetermijngeheugen kwijt. Hij was getuige van de verkrachting van en moord op zijn vrouw, maar weet daar dus niets meer van. Dat weerhoudt Shelby er echter niet van om een verbeten zoektocht te beginnen naar de daders van deze gruwelijke moord.


Welke films op Netflix zijn volgens jou echte aanraders?
Laat het ons weten in de comments en wie weet zie je jouw tip volgende week in dit artikel terug.

NieuwsFilm

meest populair