3 heerlijk romantische Kerstfilms die je nu gewoon op Netflix kijkt

3 heerlijk romantische Kerstfilms die je nu gewoon op Netflix kijkt

Lekker wegzwijmelen met de leukste romkoms.

Kerst is traditioneel de periode waarin heel veel mensen het heerlijk vinden om op de bank weg te zwijmelen met een mierzoete romantische kerstfilm. Voor de liefhebbers van dit genre heeft Netflix heel wat films in de aanbieding. Welke romkom ga jij deze kerstdagen kijken?

A Christmas Prince (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alex Zamm | Cast: Rose McIver, Ben Lamb, Alice Krige, e.a.
Amber, een beginnende journaliste uit New York, wordt onverwachts naar Aldovia gestuurd om daar verslag te doen van de kroning van prins Richard, een behoorlijk knappe verschijning. Amber krijgt al snel te maken met de koninklijke familie en mogelijk hangt er meer in de lucht dan alleen een journalistiek verslag.

The Princess Switch (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mike Rohl | Cast: Vanessa Hudgens, Sam Palladio, Nick Sagar, e.a.
Stacy, een normale vrouw uit Chicago, loopt haar lookalike Margaret tegen het lijf tijdens een bakwedstrijd. Margaret blijkt de hertogin van Montenaro te zijn. De twee besluiten van plaats te verwisselen, maar worden al snel verliefd op de heren uit elkaars leven, die niet bekend zijn met hun ware identiteit.


Meer kijktips nodig voor vandaag?


A Cinderella Story: Christmas Wish (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michelle Johnston | Cast: Laura Marano, Gregg Sulkin, Isabella Gomez, e.a.
Kat droomt ervan om zangeres te worden. Om haar rekeningen te kunnen betalen, werkt ze als elf in Santaland. Daar valt ze voor Nick, de knappe nieuwe Kerstman. Ondanks haar ijdele stiefmoeder en gemene stiefzussen beleeft Kat haar eigen kerstwonder: ze wordt uitgenodigd voor een exclusief kerstgala. Maar haar familie probeert daar natuurlijk een stokje voor te steken.

NieuwsFilm

meest populair