Disney+ voegde deze films nieuw toe afgelopen week

Disney+ voegde deze films nieuw toe afgelopen week

Met echt een hele gave nieuwe toevoeging!

Disney+ voegde deze week twee nieuwe films toe. Een daarvan is wel heel speciaal en een echt Kerstcadeau van de streamingdienst, namelijk de nieuwe Pixar-film: Soul. Je hoeft er niet extra voor te betalen; hij is meteen gratis online gezet op de streamingdienst (geen gedoe dus met premier access).

Soul (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Pete Docter, Kemp Powers | Cast: Jamie Foxx, Tina Fey, Ahmir-Khalib Thompson, Daveed Diggs
Joe Gardner geeft les op de middelbare school en is daarnaast jazzmuzikant. Woonachtig in New York leidt hij zijn hele leven voor zijn enige passie namelijk de muziek. Dit gaat evenwel ten koste van al het andere. Op een dag ontmoet Joe het meisje 22.

Morning Light (2008)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paul Crowder, Mark Monroe | Cast: Chris Branning, Graham Brant-Zawadzki, Chris Clark, Charlie Enright
Maanden lang trainen vijftien jongens en meisjes om mee te doen met de TRANSPAC, de meest prestigieuze zeilwedstrijd op open zee. Op het zeilschip de Morning Light doorstaat het team ontberingen om als winnaar uit de bus te komen. Deze documentaire volgt de groep vanaf hun training in Hawaï tot de race van meer dan 3700 kilometer over de woeste zee. Ze moeten leren om als één te werken. Alleen dan maken ze een kans op het goud.

NieuwsFilm

meest populair