Dit zijn de 5 veruit slechtste films van Netflix dit jaar

Dit zijn de 5 veruit slechtste films van Netflix dit jaar

Of kan jij nog een slechtere Netflix-film uit 2020 aanwijzen?

Netflix zet heel veel Netflix Originals online. Hieronder de misschien wel vijf slechtste films van Netflix in 2020. En ja, bij sommige films waren de verwachtingen al laag... Of heb jij nog slechtere films van Netflix gezien dit jaar?

1. The Last Days of American Crime

Regie: Olivier Megaton | Hoofdrollen: Anna Brewster, Michael Pitt, Édgar Ramírez | kijk hier

Met een gaaf en apart gegeven had dit zomaar een heel leuke film kunnen zijn... Weinig mensen waren enthousiast. Een bankovervaller doet mee aan een plan om één laatste historische overval te plegen voordat de overheid een signaal activeert dat crimineel gedrag voorgoed beëindigt.



2. The Last Thing He Wanted

Regie: Dee Rees | Hoofdrollen: Ben Affleck, Willem Dafoe, Anne Hathaway, Rosie Perez | kijk hier

Ook in deze grote namen, maar het resultaat is bedroevend en ongekend onevenwichtig te noemen. Ook weer een gemiste kans. Een bikkelharde journaliste raakt verstrikt in het verhaal dat ze wereldkundig wil maken wanneer ze haar ziekelijke vader helpt met een wapendeal in Centraal-Amerika.



3. The Wrong Missy

Regie: Tyler Spindel | Hoofdrollen: David Spade, Nick Swardson, Geoffrey Pierson, Molly Sims | kijk hier

Er zijn veel mensen die zich kunnen vermaken om Adam Sandler. Nu zit hij niet in deze zwakke komedie, maar The Wrong Missy komt wel bij Happy Madison vandaan - Sandlers productiemaatschappij. Tim denkt de vrouw van zijn dromen uit te nodigen voor een zakelijke retraite naar Hawaï, maar sms't per ongeluk iemand met wie hij een hopeloze blind date heeft gehad.



4. Project Power

Regie: Henry Joost, Ariel Schulman | Hoofdrollen: Jamie Foxx, Joseph Gordon-Levitt, Rodrigo Santoro, Courtney B. Vance | kijk hier

Grote namen, weinig goeds. Als je hem gezien hebt: weet jij nog hoe de film ging, ondanks wat leuke visuele effecten? Een ex-soldaat, een tiener en een agent treffen elkaar in New Orleans. Ze zoeken de herkomst van een gevaarlijke nieuwe pil die gebruikers tijdelijk superkrachten geeft.



5. Coffee & Kareem

Regie: Michael Dowse | Hoofdrollen: Ed Helms, Taraji P. Henson, Terrence Little Gardenhigh | kijk hier

Om komedies moet je lachen en misschien deed jij dat ook bij deze. Maar er zijn vast films waarom je veel harder kon lachen. Een onbekwame agent uit Detroit probeert een band op te bouwen met de grofgebekte jonge zoon van zijn vriendin terwijl ze een criminele samenzwering onthullen.



NieuwsFilm

meest populair