M. Night Shyamalan sprak met Marvel over een superheldenfilm

M. Night Shyamalan sprak met Marvel over een superheldenfilm

Een Marvel of DC-film van de Unbreakable-regisseur?

Filmmaker M. Night Shyamalan is niet onbekend met superhelden. Hij regisseerde namelijk de vermakelijke Eastrail 177 Trilogy (Unbreakable, Split, Glass). Nu blijkt dat hij de afgelopen jaren met veel van de studio's achter de huidige superheldenfilms heeft gesproken.

"Ik heb in de loop der jaren veel gesprekken gehad over veel van de superhelden en met veel van de studio's die ze bezitten, en hoe zou ik het willen benaderen," zei Shyamalan in gesprek met Comicbook.com.

Superheldenfilm al laten zien
Shyamalan geeft ook aan dat hij eigenlijk al heeft laten zien hoe hij een superheldenfilm zou maken. "Ik heb mijn stripboekfilm al gemaakt zoals ik mijn stripboekfilm wilde maken. Minimalistisch, insinuerend en het niet gebruiken van CGI en al dat soort dingen... Het is heel anders," zegt Shyamalan over hoe zijn werk afwijkt van de standaard grote superheldenfilms.

Tegen vermoedelijk studio's als Warner Bros., Marvel Studios en Sony Pictures gaf hij ook aan dat zij eigenlijk helemaal niet zouden moeten willen dat hij een superheldenfilm voor hen zou maken, aangezien hij dan een "erg stille, kleine en introspectieve" film zou afleveren.

NieuwsFilm

meest populair