3 gave filmreeksen die nu op Netflix staan

3 gave filmreeksen die nu op Netflix staan

Drie filmreeksen voor deze kerstvakantie.

Er staan de nodige filmreeksen op Netflix. Soms bar slecht, soms best oké en soms helemaal supergaaf! Hieronder drie filmreeksen die zeker de moeite waard zijn!

The Hunger Games (4 films)

Regie: Gary Ross | Hoofdrollen: Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth, Josh Hutcherson, Elizabeth Banks, Stanley Tucci, Wes Bentley | kijk hier

Deze filmreeks met vooral Jennifer Lawrence was een groot succes en in het eerste deel worden in een angstaanjagende toekomst de tieners Katniss en Peeta gevraagd voor een tv-programma waarin jonge concurrenten een gevecht op leven en dood moeten voeren. Er wordt gewerkt aan de prequelfilm The Ballad of Songbirds and Snakes.



The Fast and the Furious (8 films)

Regie: Rob Cohen | Hoofdrollen: Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Ted Levine | kijk hier

Alle acht Fast & Furious-films staan op Netflix, exclusief de spin-off Hobbs & Shaw. In de eerste film infiltreert een undercoveragent in een bende straatracers in Los Angeles die wordt verdacht van vrachtwagenoverval. Hij valt onverwachts voor de zus van de bendeleider. Deel negen moet in de filmzomer van 2021 verschijnen.



The Expendables (3 films)

Regie: Sylvester Stallone | Hoofdrollen: Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Mickey Rourke, Eric Roberts, Steve Austin | kijk hier

Tot op heden verschenen er drie The Expendables-films met Sylvester Stallone als het voornaamste gezicht. In deel één leidt een huurling een ongeregelde groep andere huurlingen die een Zuid-Amerikaanse despoot omver moeten werpen; een taak waartoe geen officiële militaire eenheid bereid is. Ooit zou er een derde vervolg moeten komen en zelfs een versie met vrouwelijke actiehelden: The Expendabelles.



NieuwsFilm

meest populair