Amazon Prime Video voegde deze nieuwe films toe afgelopen week

Amazon Prime Video voegde deze nieuwe films toe afgelopen week

Het is een iets rustigere week op Amazon Prime Video, maar nog steeds degelijk.

Zes nieuwe titels verschenen er op Amazon Prime Video de afgelopen dagen. Net als altijd zetten we ook vandaag weer het complete overzicht voor je online.

Forte (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Katia Lewkowicz | Cast: Melha Bedia, Valérie Lemercier, Alison Wheeler, Bastien Ughetto
Nour is een plezierig en grappig mens dat als accountant van een fitnesscentrum in Parijs werkt. Iedereen loopt met haar weg, maar geluk in de romantiek heeft ze niet. Haar beste vrienden proberen haar te helpen, maar boeken ook weinig succes. En dus gaat ze zelf aan de slag via een paaldanscursus.

Achter de wolken (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Cecilia Verheyden | Cast: Charlotte De Bruyne, Chris Lomme, Charlotte Anne Bongaerts, Jo De Meyere
Emma en Gerard komen elkaar na meer dan 50 jaar weer tegen. Ooit waren ze geliefden, maar het leven liep anders. Zij trouwde met zijn beste vriend. Vijftig jaar later vinden ze elkaar terug en worden opnieuw verliefd. Kan je aanknopen met wat je vijftig jaar eerder achterliet? Het verhaal van een overweldigende laatste liefde, beleefd met de intensiteit van de eerste.

Nick & Simon in L.A. (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rogier Jaarsma | Cast: Nick Schilder, Simon Keizer
Nick Schilder en Simon Keizer reizen naar de Verenigde Staten. Ze bezoeken onder meer de plekken waar Simon and Garfunkel vandaan komen, waar ze leefden, woonden, opgroeiden en ze veranderden.

Stones for the Rampard (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robert Glinski | Cast: Tomasz Zietek, Marcel Sabat, Kamil Szeptycki
Deze film is het waargebeurde verhaal van een groepje scouts, genaamd de 'Szare Szeregi' (grijze rangen), tijdens de Nazi-bezetting van Warschau. Zij besluiten een van hun vrienden te redden, die door de Duitsers vastgezet is en gemarteld wordt. Het is een van de grootste verzetsdaden van jongeren tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Cry for the Bad Man (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sam Farmer | Cast: Camille Keaton, Scott Peeler, Karen Konzen
Deze film draait om de weduwe in een klein stadje. Zij heeft het maar zwaar sinds haar echtgenoot is overleden. En al helemaal op het moment dat iemand probeert haar uit te buiten en te chanteren. Als ze die persoon confronteert, loopt alles snel uit de hand.

AWOL-72 (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Christian Sesma | Cast: Luke Goss, RZA, Bokeem Woodbine, Louis Mandylor
Een deserterend marinier in bezit van geheime regeringsorganisatie, is een opgejaagd man. Hij wordt opgejaagd door moordenaars van de Russische LAPD.

NieuwsFilm

meest populair