Deze films tippen we je voor november 2021

Deze films tippen we je voor november 2021

Check hier het lijstje!

November brengt ons weer een nieuwe MCU-film, de derde van 2021 alweer. En eentje waar we heel erg naar uitkijken. Maar dat geldt ook voor de zevende film in de Mission: Impossible-franchise en meer deze maand.

Disclaimer: de releasedata zijn allemaal onder voorbehoud. Door het coronavirus kan het komen dat releases weer uitgesteld worden.

The Eternals (3 november)
Bekijk de afbeeldingRegie: Chloé Zhao | Cast: Kumail Nanjiani, Richard Madden, Angelina Jolie, Salma Hayek
Na een onverwacht tragedie als gevolg van de gebeurtenissen in Avengers: Endgame, besluiten de Eternals zich weer te herenigen. Zij zijn een onsterfelijk ras van buitenaardse wezens, gemaakt door de Celestials, die al 7.000 jaar in het geheim op Aarde wonen. Ze beschermen de planeet tegen hun kwaadaardige tegenhangers: de Deviants.
Waarom je 'm moet zien: Het MCU breidt uit met een volledig nieuw superheldenteam. De film is een dik jaar vertraagd, maar we hebben er al zin in, want de geschiedenis van het MCU wordt straks nog veel rijker.

Mission: Impossible 7 (18 november)
Bekijk de afbeeldingRegie: Christopher McQuarrie | Cast: Vanessa Kirby, Rebecca Ferguson, Tom Cruise, Hayley Atwell
Tom Cruise keert in elk geval nog tweemaal terug als Ethan Hunt, in twee nieuwe geplande Mission: Impossible-films. Een plotsynopsis van deze nieuwe film is er nog niet, en het is moeilijk om te zeggen waar hij zich allemaal gaat afspelen (de twee films worden back-to-back opgenomen). Maar de kans is groot dat we onder meer Venetië aandoen, evenals Noorwegen en delen van Zwitserland. Het is nog even afwachten welke wereldbedreigende terroristen nu weer aangepakt moeten worden.
Waarom je 'm moet zien: De laatste Mission: Impossible-films stellen bepaald niet teleur. Tom Cruise gaat verder en verder met zijn bizarre stunts en dat zal nu niet anders zijn.

h2-artikel]King Richard[/h2-artikel] (19 oktober)
Regie: Reinaldo Marcus Green | Cast: Will Smith, Jon Bernthal, Aunjanue Ellis, Saniyya Sidney
Nee, dit is geen film die over koning Richard gaat. De film draait om supersterren Venus en Serena Williams, en hoe zij de tennissterren werden die ze zijn, dankzij het werk van hun vader Richard Williams. Die zich behoorlijk hard gedroeg tegen zijn twee dochters.
Waarom je 'm moet zien: In deze film is Will Smith weer eens in een hoofdrol te zien. Helemaal top.

Encanto (24 november)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jared Bush, Charise Castro Smith
Er is maar weinig bekend over deze film van Disney Animation Studios. De film draait in elk geval om een jong meisje. Zij woont samen met haar familie in Colombia. En er is iets bijzonders met haar familie, want iedereen heeft magische krachten. Zij is opmerkelijk genoeg de enige die dat helemaal niet heeft. Waarom precies? En hoe moet ze daarmee om gaan? Dat zijn vragen waar deze animatiefilm om draait.
Waarom je 'm moet zien: Nog een Disney Animation Studios-film in 2021! Die willen we sowieso wel zien.

NieuwsFilm

meest populair