Deze bioscoopfilms tippen we alvast voor oktober 2021

Deze bioscoopfilms tippen we alvast voor oktober 2021

Check hier het lijstje!

Oktober belooft een filmmaand te worden met wat mindere films. Gelukkig zijn er de nieuwe film van regisseur Ridley Scott en Halloween Kills om de maand top te maken.

Disclaimer: de releasedata zijn allemaal onder voorbehoud. Door het coronavirus kan het komen dat releases weer uitgesteld worden.

Halloween Kills (14 oktober)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Gordon Green | Cast: Anthony Michael Hall, Jamie Lee Curtis, Judy Greer, Kyle Richards
'Halloween Kills' volgt Laurie Strode op de bewuste avond waarin ze voorgoed afgerekend lijkt te hebben met Michael Myers. Een hele stoet brandweervoertuigen staat echter klaar om het brandende huis te gaan blussen. Een wederopstanding van Michael is hiermee niet uitgesloten.
Waarom je 'm moet zien: De vorige Halloween-film stelde bepaald niet teleur. Op naar het volgende deel, dat het op een na laatste vormt.

The Last Duel (14 oktober)
Regie: Ridley Scott | Cast: Matt Damon, Ben Affleck
In het Frankrijk van de veertiende eeuw, krijgen beste vrienden Jean de Carrouges en Jacques le Gris het bevel om een gevecht tot de dood aan te gaan, nadat Carrouges Le Gris ervan beschuldigd zijn vrouw verkracht te hebben.
Waarom je 'm moet zien: Een nieuwe film van Ridley Scott, met zeer sterke cast. Naast Matt Damon en Ben Affleck, kan je in deze film ook Adam Driver zien. Dat belooft wat.

Snake Eyes: G.I. Joe Origins (21 oktober)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robert Schwentke | Cast: Henry Golding, Samara Weaving, Úrsula Corberó, Andrew Koji
Helaas keert Ray Park niet terug voor deze nieuwe film, en is het aan Henry Golding om de hoofdrol te spelen. In de film zien we het oorsprongsverhaal van de held uit de titel: Snake Eyes, een van de belangrijkste G.I. Joe's.
Waarom je 'm moet zien: Goede vraag. Het lijkt erop dat het misschien wel een prima actieknaller kan worden!

The Ice Road (27 oktober)
Regie: Jonathan Hensleigh | Cast: Liam Neeson, Laurence Fishburne, Holt McCallany, Matt McCoy
Een afgelegen diamantmijn stort in de noordelijke regio's van Canada in elkaar. Het is aan een ijsduiker om een onmogelijke reddingsmissie te leiden, die zijn team over een bevroren oceaan brengt om de gevangen mijnwerkers te redden. Maar er is een dreiging die ze niet hadden kunnen zien aankomen...
Waarom je 'm moet zien: Liam Neeson in weer een flinke actieknaller. kom maar door!

NieuwsFilm

meest populair