Deze bioscoopfilms tippen we alvast voor september 2021

Deze bioscoopfilms tippen we alvast voor september 2021

Check hier het lijstje!

September is een wat rustigere maand, maar we kijken echt heel erg uit naar Dune. Die had eigenlijk deze maand in de bioscoop moeten draaien, dus het is nog negen maanden vingerdraaien.

Disclaimer: de releasedata zijn allemaal onder voorbehoud. Door het coronavirus kan het komen dat releases weer uitgesteld worden.

Death on the Nile (17 september)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kenneth Branagh | Cast: Gal Gadot, Armie Hammer, Rose Leslie, Kenneth Branagh
Hercule Poirot's Egyptische avontuur begint op een glamoureuze cruiseboot op de Nijl. De luxe trip verandert echter al snel in een angstaanjagende jacht op een moordenaar als een huwelijksreis wordt opgeschrikt door agressieve moorden. Het is het sinistere verhaal van obsessieve liefde en de moordende consequenties hiervan en speelt zich af in een episch landschap van woestijn en Koninklijke piramides van Egypte. De film volgt een groep voortreffelijk geklede reizigers met genoeg schokkende wendingen die het publiek zullen verrassen tot aan de laatste ontknoping.
Waarom je 'm moet zien: De tweede Agatha Christie-film van Kenneth Branagh, en meteen het legendarische verhaal van de moord op de Nijl.



The Man from Toronto (17 september)
Bekijk de afbeeldingRegie: Patrick Hughes | Cast: Kaley Cuoco, Kevin Hart, Woody Harrelson, Ellen Barkin
's Werelds dodelijkste huurmoordenaar en de grootste screw-up van New York City worden door elkaar gehaald in een AirBNB. Dat zorgt voor heel wat bijzondere situaties, waarin ze moeten proberen met elkaar te overleven.
Waarom je 'm moet zien: Deze film heeft in elk geval een amusant plot, prima om de duistere septembermaand in te gaan.

Poor Boy (16 september)
Bekijk de afbeeldingRegie: Guy Pearce | Cast: Guy Pearce, Callan Mulvey, Richard Roxburgh, Frances O'Connor
De levens van twee families worden opmerkelijk genoeg aan elkaar verbonden door gebeurtenissen van zeven jaar geleden. Naarmate ze verlies, verlangen, geloof, liefde en hoop ervaren, brengt hun emotionele reis uiteindelijk veel waarheden, geheimen en leugens naar boven.
Waarom je 'm moet zien: Het regiedebuut van Guy Pearce. Daar zijn we dus behoorlijk benieuwd naar.

Dune (30 september)
Bekijk de afbeeldingRegie: Denis Villeneuve | Cast: Zendaya, Rebecca Ferguson, Timothée Chalamet, Jason Momoa
De klassieke sci-fi roman Dune van Frank Herbert wordt verfilmd door Denis Villeneuve. Het is het verhaal van Paul Atreides, een jongeman die tot grootse dingen is voorbestemd. Hij moet naar de gevaarlijkste planeet in het universum reizen om de toekomst van zijn familie en zijn volk veilig te stellen. Allemaal in een strijd om de meest kostbare grondstof van het universum.
Waarom je 'm moet zien: Zijn beste film ooit, zei Denis Villeneuve over Dune. Die moeten we dus wel gaan zien.



NieuwsFilm

meest populair