Deze vier films tippen we je voor augustus 2021

Deze vier films tippen we je voor augustus 2021

Check hier het lijstje!

Augustus is onder meer de maand van James Gunn; in deze maand krijgen we zijn eerste DCEU-film te zien. Maar het is ook de maand waarin we een tweede documentaire van Peter Jackson te zien krijgen. En nog meer!

Disclaimer: de releasedata zijn allemaal onder voorbehoud. Door het coronavirus kan het komen dat releases weer uitgesteld worden.

Hotel Transylvania 4 (4 augustus)
Regie: Derek Drymon, Jennifer Kluska | Cast: Adam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez
Al in 2019 werd deze nieuwe film aangekondigd door Sony Pictures Animation. Het is de eerste in de franchise die niet geregisseerd wordt door Genndy Tartakovsky, en daarmee mogelijk een wat meer vernieuwend deel. Het plot is helaas nog niet bekend, dus daar kunnen we je nog niets over vertellen.
Waarom je 'm moet zien: Uiterst amusant, zijn de films in de Hotel Transylvania-franchise tot nu toe. Kom dus maar op met 't derde deel.

The Suicide Squad (5 augustus)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Gunn | Cast: Margot Robbie, Taika Waititi, Sylvester Stallone, Joel Kinnaman
Deze film van regisseur James Gunn is zijn debuut in het DCEU. De film zal geen volledige reboot van de Suicide Squad-franchise zijn, maar een halve voortzetting die onder meer Harley Quinn, Rick Flag, Captain Boomerang en Amanda Waller terugbrengt. Nieuw zijn onder meer Peacemaker en Bloodsport. Welke uitdaging hen precies te wachten staat is onduidelijk, maar wel weten we dat het team heel wat lol gaat beleven en dat het een grove actiefilm wordt.
Waarom je 'm moet zien: James Gunn brengt ons na Guardians of the Galaxy voor het eerst een DCEU-film. Dat belooft wat.



The Hitman's Wife's Bodyguard (19 augustus)
Regie: Patrick Hughes | Cast: Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Salma Hayek
Vier jaar na de gebeurtenissen in de eerste film, is bodyguard Michael Bryce nog altijd bevriend met huurmoordenaar Darius Kincaid. Samen gaan ze op een nieuw avontuur om Sonia, de echtgenote van Darius, te redden van nieuwe bedreigingen.
Waarom je 'm moet zien: De eerste film was al enorm amusant, en reisde onder meer naar Nederland. Op naar het tweede deel dan maar..

The Beatles: Get Back (26 augustus)
Bekijk de afbeeldingRegie: Peter Jackson | Cast: John Lennon, Paul McCartney, George Harrison, Ringo Starr
Deze documentaire toont de warmte, kameraadschap en humor bij het maken van het studioalbum 'Let It Be' van de legendarische band The Beatles en hun laatste live-concert als een groep, het iconische optreden op het dak op de Londense Savile Row. Geen enkele band heeft zoveel impact op de wereld gehad als hen. 'The Beatles: Get Back' is een plaats op de eerste rij voor de interne werking van deze geniale makers op een baanbrekend moment in de muziekgeschiedenis, met gerestaureerde beelden die eruit zien alsof ze gisteren zijn opgenomen.
Waarom je 'm moet zien: Een nieuwe documentaire van Peter Jackson, die eerder enorm indruk maakte met They Shall Not Grow Old. Ditmaal brengt hij ons een documentaire over zijn favoriete band.

NieuwsFilm

meest populair