Deze vier films tippen we je voor juli 2021

Deze vier films tippen we je voor juli 2021

Check hier het lijstje!

Juni is een maand vol nieuwe filmfranchises. Shang-Chi moet de eerste Aziatische MCU-held worden, Tom Holland kruipt in de huid van Nathan Drake en we krijgen een nieuwe live-action Disney-film te zien. Kom maar op met die maand!

Disclaimer: de releasedata zijn allemaal onder voorbehoud. Door het coronavirus kan het komen dat releases weer uitgesteld worden.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (9 juli)
Bekijk de afbeeldingRegie: Destin Cretton | Cast: Michelle Yeoh, Awkwafina, Simu Liu, Fala Chen
Al sinds 2001 wordt er aan een film rond de Aziatische superheld Shang-Chi gewerkt. Nu komt die er eindelijk en gaan we de echte Mandarin zien, evenals de Ten Rings. Deze schurkachtige partijen komen lijnrecht tegenover de nieuwe held Shang-Chi te staan en gaan het natuurlijk ontzettend zwaar krijgen.
Waarom je 'm moet zien: Het is de tweede MCU-film van 2021 en de eerste in de geschiedenis van de franchise die draait om een held van Aziatische afkomst. Plus, we gaan de Mandarin zien.

Uncharted (15 juli)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ruben Fleischer | Cast: Tom Holland, Mark Wahlberg, Sophia Taylor Ali, Antonio Banderas
Een prequel op de populaire Uncharted-films. We zien de oorsprong van Nathan Drake en Victor 'Sully' Sullivan. Het is best geinig, want Tom Holland speelt in deze film de rol van een jonge Nathan. Mark Wahlberg is zijn mentor, Sully. Lang werd juist gedacht dat Wahlberg de rol van Nathan Drake zou spelen!
Waarom je 'm moet zien: Nog een Tom Holland-vehikel en ditmaal de verfilming van de populaire Uncharted-games. Dat moet wel wat worden!

Space Jam: A New Legacy (15 juli)
Regie: Malcolm D. Lee | Cast: Sonequa Martin-Green, Don Cheadle, Martin Klebba, LeBron James
Met behulp van Bugs Bunny en de Looney Tunes-personages, moet NBA-superster LeBron James zijn vermiste zoon Bronny redden. Daarvoor moeten ze zich een weg banen door klassieke films van Warner Bros., en een uitdaging winnen van de gevaarlijke Al-G, die een basketbalwedstrijd besluit te organiseren met de wereld op het spel!
Waarom je 'm moet zien: Space Jam blijft zo'n nostalgisch feest. Laten we hopen dat deze nieuwe film met LeBron James als voornaamste acteur, net zo leuk is als het eerste deel.

Jungle Cruise (28 juli)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jaume Collet-Serra | Cast: Dwayne Johnson, Emily Blunt, Jesse Plemons, Paul Giamatti
Disney's Jungle Cruise is geïnspireerd op de beroemde attractie in Disneyland Californie. Met Dwayne Johnson in de hoofdrol, als charismatische rivierbootkapitein en Emily Blunt als een vastberaden ontdekkingsreiziger gaan zij samen op een avontuurlijke missie om de jungle van de Amazon te onderzoeken.
Waarom je 'm moet zien: Disney hoopt hier net zo'n grote franchise van te maken als de Pirates of the Caribbean-franchise. En dus is voor Dwayne Johnson, die enorm populair blijft, gekozen als hoofdrolspeler.



NieuwsFilm

meest populair