Gameverfilmingen die in 2021 in de bioscoop uitkomen

Gameverfilmingen die in 2021 in de bioscoop uitkomen

Check hier het lijstje!

Jarenlang slaagde Hollywood er niet echt in om een goede gameverfilming te maken. Maar soms slaat men de plank keihard raak en weet een film echt te slagen. In 2021 probeert de filmwereld het natuurlijk weer, met een rits nieuwe releases. Vandaag zetten we gameverfilmingen voor je op een rij.

Mortal Kombat (januari)
Bekijk de afbeeldingRegie: Simon McQuoid | Cast: Jessica McNamee, Hiroyuki Sanada, Joe Taslim, Tadanobu Asano
Deze Amerikaanse martial arts film moet het dit keer wel goed doen met de gamefranchise. Het is het regiedebuut van Simon McQuoid, die de filmreeks moet rebooten. Het is de derde keer dat er zo'n film uitkomt. Het plot is niet bekend, maar we gaan er maar voor het gemak van uit dat we zien hoe er weer een nieuw toernooi georganiseerd wordt, waar de beste vechters van de wereld het tegen elkaar op nemen.

Uncharted (juli)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ruben Fleischer | Cast: Tom Holland, Mark Wahlberg, Sophia Taylor Ali, Antonio Banderas
Een prequel op de populaire Uncharted-films. We zien de oorsprong van Nathan Drake en Victor 'Sully' Sullivan. Het is best geinig, want Tom Holland speelt in deze film de rol van een jonge Nathan. Mark Wahlberg is zijn mentor, Sully. Lang werd juist gedacht dat Wahlberg de rol van Nathan Drake zou spelen!

Tomb Raider 2 (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ben Wheatley | Cast: Alicia Vikander, Kristin Scott Thomas
Hoewel de Tomb Raider-film uit 2018 goed ontvangen werd, viel de box office tegen. Toch mag Alicia Vikander terugkeren als Lara Croft, voor een film die naar het schijnt voor 2021 gepland staat. Tegelijk moet de productie dan wel snel beginnen, wil men op tijd klaar zijn om de film komend jaar uit te brengen., Het verhaal is nog niet bekend, maar Lara Croft zal weer op zoek moeten naar nieuwe archeologische wonderen.

NieuwsFilm

meest populair