Nog een Superman in 'The Flash'?

Nog een Superman in 'The Flash'?

Het DCEU wordt echt steeds leuker.

Brandon Routh denkt dat zijn versie van Superman terug zou kunnen keren voor The Flash. Die superheldenfilm moet in 2022 uitkomen in de bioscopen en brengt al heel wat verrassingen met zich mee.

In de film zal Barry Allen door het multiversum reizen, waarbij hij onder meer Michael Keatons Batman tegenkomt. Maar ook is er een rol voor Ben Afflecks Batman. En krijgen we mogelijk dus een alternatieve versie van Superman te zien, gespeeld door Brandon Routh.

Terugkeer is mogelijk
"Kan het? Ik bedoel, ja, volgens mij is het zeker een mogelijkheid," aldus Routh tegenover Geek House Show. "Natuurlijk brengen ze Michael Keaton en ook wat andere mensen uit vroegere DC-projecten terug. Ik vind het echt heel opwindend en het heeft goed gewerkt in Crisis on Infinite Earths. Ik was er heel trots op om daar onderdeel van uit te mogen maken en mijn Superman weer te spelen. Dus ja, het is altijd een mogelijkheid, alles kan! Iedereen leeft en sterft continu in die films en series."

Routh speelde Superman in de film Superman Returns, die helaas flopte toen hij in 2006 uitkwam. Vervolgens keerde hij terug voor Arrowverse-crossover Crisis on Infinite Earths, waar heel wat fans heel erg blij mee waren.

NieuwsFilm

meest populair