Robert De Niro en Morgan Freeman in eerste trailer 'The Comeback Trail'

Robert De Niro en Morgan Freeman in eerste trailer 'The Comeback Trail'

Ook Tommy Lee Jones is van de partij in de film van George Gallo.

Vandaag is de eerste trailer online verschenen van comedy-film The Comeback Trail, waarin niemand minder dan Robert De Niro, Morgan Freeman en Tommy Lee Jones de hoofdrollen spelen. Ze worden vergezeld door acteurs als Eddie Griffin, Emile Hirsch en Zach Braff.

De film is gebaseerd op de gelijknamige film van Barry Hurwitz uit 1982 en speelt zich af in het Los Angeles van 1974. De Niro speelt de rol van de aan lager wal geraakte producent Max Barber. Om van een maffioso (Freeman) die hij geld schuldig is af te komen, moet Barber een western maken met de tevens aan lager wal geraakte Duke Montana (Jones). Het plan is om Montana 'per ongeluk' om het leven te laten komen tijdens een stunt zodat Barber het verzekeringsgeld kan opstrijken.

Er is echter één probleem; Duke lijkt haast onsterfelijk. Hij overleefde eerder een val in een enorm diep dal en een uit de hand gelopen truc waarbij in brand werd gezet. De regie van The Comeback Trail is in handen van George Gallo. Hij verfilmt een script dat hij samen met Josh Posner schreef. In de Verenigde Staten bereikt de film op 13 november a.s. de bioscopen. Over een Nederlandse release is nog niks bekend.



NieuwsFilm

meest populair