Juist opgestarte 'The Texas Chainsaw Massacre' stilgelegd na ontslag regisseurs

Juist opgestarte 'The Texas Chainsaw Massacre' stilgelegd na ontslag regisseurs

Legendary Pictures trekt stekker uit complete productie.

Door de coronacrisis werd menig productieproces stilgelegd en vertraagd en dat is uiteraard helemaal niet fijn voor de filmstudio's die vele miljoenen in de producties stoppen. Legendary Pictures is vast alles behalve blij met de reboot van The Texas Chainsaw Massacre uit 1974.

Eerder dit jaar werd bekend dat de reboot geregisseerd zou gaan worden door het duo Ryan en Andy Tohill (The Dig). De opnames startten ruim een week geleden, maar volgens Deadline zijn deze nu gestaakt doordat de Tohills zijn vertrokken na creatieve meningsverschillen.

Nieuwe regisseur al gevonden
Legendary Pictures heeft snel een deal gesloten met de Emmy-winnaar David Blue Garcia, bekend van zijn low budget debuutfilm Tejano die na de première werd gekocht door HBO. De producent van de nieuwe The Texas Chainsaw Massacre is Fede Alvarez, bekend van onder meer Evil Dead.

Met rollen voor de relatief onbekende namen Elsie Fisher, Jacob Latimore, Moe Dunford en Sarah Yarkin moet The Texas Chainsaw Massacre ongetwijfeld volgend jaar op het witte doek of het kleine scherm debuteren.

NieuwsFilm

meest populair