Fan ontrafelt geheime boodschap 'The Batman'

Fan ontrafelt geheime boodschap 'The Batman'

Het raadsel van The Riddler is nu al opgelost!

Een fan van DC-film The Batman lette bijzonder goed op bij de eerste trailer die werd vrijgegeven en wist de code van The Riddler te ontcijferen. In de trailer zien we dat Batman een aantal berichten krijgt van de Riddler. Die bevatten een bijzondere boodschap voor onze gevleugelde held.

Andrew Lane schreef op Twitter over de geheime boodschap van Riddler. Die was gericht aan Batman en wordt, blijkt uit de trailer, aangetroffen op het lijk van de (corrupte) burgemeester van Gotham. Op het briefje staat de vraag wat doet een leugenaar als hij dood is?. Het antwoord: hij ligt stil. Nou, dat zien we, want de beste man ligt er bepaald niet levendig bij. Hieronder het raadsel zoals Lane het oploste:



Hij is trouwens niet de enige die het opgelost heeft. Mike Selinker (een gamedesigner) loste het raadsel ook op en liet zien op Twitter hoe hij dat gedaan heeft. Dat geeft meteen interessant inzicht in hoe je dit soort raadsels kan ontcijferen.



De Riddler zit in elk geval in de film achter corrupte mensen aan en komt daarbij lijnrecht tegenover onze favoriete man die zich als een vleermuis verkleedt te staan. Dat levert een harde strijd op, bleek al uit de enorm duistere trailer. Vanaf oktober 2021 in de bioscoop (als alles goed gaat, want de opnames zijn pas voor 30% afgerond).

NieuwsFilm

meest populair