Joker zit stiekem in trailer 'Justice League: The Snyder Cut'

Joker zit stiekem in trailer 'Justice League: The Snyder Cut'

Slimme verwijzing naar de schurk van Jared Leto.

De schurk Joker uit de Suicide Squad uit 2016 is niet de meest geliefde versie van het iconische personage. De kans lijkt klein dat we ooit nog iets van Jared Leto te zien krijgen in het DC Extended Universe. Of is die kans toch iets groter dan we tot op heden dachten?

In de recent verschenen trailer voor Zack Snyder's Justice League zagen we veel nieuwe beelden van de helden en de superschurk Darkseid. Maar er zit ook een kleine hint naar de Joker in. Zie jij deze rond 0:15 voorbij waaien?


Joker in Zack Snyder's Justice League?
De trailer voor de vierdelige film met een speelduur van ongeveer vier uur bevat een Easter egg waarin wordt verwezen naar de favoriete schurk van Batman.

In het shot waarin Darkseid de wereld overneemt middels de Anti-Life Equation zien we boven het puin een joker-kaart in beeld verschijnen. Erg leuk gedaan uiteraard! De vraag is of dit gewoon een kleine easter egg is, of een hint naar een optreden van de Joker in de nieuwe Justice League-versie.

Bekijk de afbeelding
Zack Snyder's nieuwe Justice League verschijnt ergens in 2021 op HBO Max en indien deze streamingdienst in Nederland dan nog niet beschikbaar is via een andere dienst. Hieronder ook nog een nieuwe poster!

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair