Gerucht: Zo wil Marvel Studios het DC-multiversum overtreffen

Gerucht: Zo wil Marvel Studios het DC-multiversum overtreffen

Fans van het Marvel Cinematic Universe kunnen dolblij zijn straks.

Nu DC en Warner Bros. helemaal los gaan met het multiversum in The Flash en zelfs Michael Keaton terug weten te halen voor de film, zoekt Marvel Studios nu naar een manier om de strijd met DC aan te binden. Die lijkt gevonden in Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Volgens Grace Randolph, die regelmatig goed zit met dit soort verhalen, is Kevin Feige van plan om heel veel met het multiversum te doen in de film. Hij zou zelfs personages uit het pre-Disney-tijdperk van Marvel Studios willen laten zien in de film.

Het multiversum
Het is natuurlijk vooral de vraag wie er dan allemaal te zien zullen zijn. Randolph speculeert dat het om alle Marvel-helden te zien kunnen zijn die in een film te zien waren gebaseerd op Marvel-comics. Zij denkt dan onder meer aan Edward Norton, wiens Bruce Banner te zien zou kunnen zijn. En wat te denken van Hugh Jackman als Wolverine?

Zo zijn er natuurlijk tal van mogelijkheden, maar tot er aankondigingen zijn, kunnen we niets zeggen. Voorlopig blijft het speculatie en een verhaal dat door de redelijk betrouwbare Randolph de wereld in is geholpen.




NieuwsFilm

meest populair