Danny DeVito over zijn opvolger Colin Farrell als The Penguin

Danny DeVito over zijn opvolger Colin Farrell als The Penguin

Na DeVito kruipt nu Farrell in de huid van de befaamde schurk.

Ondanks het feit dat we nog langer dan een jaar moeten wachten, zal de nieuwe Batman-film bij veel filmfans bovenaan het 'te kijken' lijstje staan. De film (geregisseerd door Matt Reeves) gaat ons niet alleen voorstellen aan een geheel nieuwe Batman gespeeld door Robert Pattinson, ook de rest van de cast mag er zijn. Zo zijn andere belangrijke rollen weggelegd voor o.a. Zoë Kravitz, Andy Serkis, Paul Dano, Jeffrey Wright en Colin Farrell. Laatstgenoemde speelt de beruchte schurk The Penguin, waarover Danny DeVito zich nu uitlaat.

DeVito speelde namelijk al eerder The Penguin, oftewel Oswald Cobblepot, in Tim Burton's Batman Returns uit 1992. Tijdens een recent interview met de Collider liet DeVito zich uit over de nieuwe film en voornamelijk over zijn vervanger, Farrell. Ondanks het feit dat de twee acteurs zich persoonlijk kennen (zo waren ze beiden te zien in Dumbo) heeft DeVito sindsdien geen contact meer met Farrell gehad. Toch denkt de nu 75-jarige acteur dat Farrell het goed zal doen.

Wat te verwachten?
Volgens DeVito zit het wel goed: ''Ik heb al een lange tijd geen contact meer met Colin gehad, maar ik kijk echt uit naar de film. Ik denk dat hij het geweldig gaat doen, want hij is ook een geweldige acteur''.

Wel liet de met een Golden Globe bekroonde acteur weten dat Farrell niet té ver moet gaan voor de rol, aangezien het niet een personage is dat je in je hoofd wil hebben zitten: ''Het enige waar hij voor moet oppassen is dat hij Oswald Cobblepot niet mee naar huis neemt...''

NieuwsFilm

meest populair