Marvel Studios verschuift in 2021 mogelijk ook nog meer releases

Marvel Studios verschuift in 2021 mogelijk ook nog meer releases

Bereid je maar voor op nog meer geschrapte releases.

IMAX-baas Rich Gelfond denkt dat we nog meer vertraagde Marvel-films kunnen verwachten. De CEO van IMAX sprak met Deadline over de huidige staat van de filmindustrie.

2020 is geen al te goed jaar. Veel films zijn flink uitgesteld vanwege het coronavirus en de sluiting van heel wat bioscopen als gevolg daarvan. Dat maakt van volgend jaar een behoorlijk druk jaar, vooral ook voor Marvel Studios, dat dan in elk geval Eternals, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings en Spider-Man 3 gepland heeft.

Uitstel op komst
Gelfond: "Marvel heeft denk ik vijf films gepland staan voor volgend jaar. Ik denk dat ze een deel daarvan gaan verschuiven, want dit wel erg veel." Dat is natuurlijk geen garantie, maar Gelfond is iemand die wel het een en ander weet over wat de bioscopen te wachten staat.

Hoe dan ook denkt hij dat volgend jaar een prima jaar wordt. "Jurassic World is volgend jaar te zien en Top Gun is ook verschoven. Ik meen dat Mission: Impossible dan ook te zien is. Dus er is veel aan de hand. Meer een luxeprobleem dan iets anders, nietwaar?"

NieuwsFilm

meest populair