Robert De Niro en Al Pacino mogelijk naast Lady Gaga in Ridley Scotts 'Gucci'

Robert De Niro en Al Pacino mogelijk naast Lady Gaga in Ridley Scotts 'Gucci'

Ook Adam Driver en Jared Leto zijn in gesprek voor rollen in de film over het beroemde modehuis.

Volgens Deadline zijn Robert De Niro, Al Pacino, Adam Driver, Jared Leto, Jack Huston en Reeve Carney allen in gesprek om mee te spelen in de epische dramafilm Gucci van Ridley Scott. Lady Gaga werd eerder al ingehuurd voor de rol van Patrizia Reggiani, de ex-vrouw van Maurizio Gucci die werd veroordeeld voor het plannen van de aanslag op Gucci in 1995. Patrizia moest daarop 18 jaar in de gevangenis doorbrengen. Ze kwam vrij in 2016.

Het script voor Gucci werd geschreven door Roberto Bentivegna en is gebaseerd op het boek The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed van Sara Gay Forden. Naar verwachting zullen er in de komende maanden meer aankondigingen worden gedaan over Ridley Scotts veelbelovende film.

Scott is er maar druk mee
De opnames van de film moeten beginnen zodra Scott klaar is met de productie van The Last Duel. Die film staat vooralsnog gepland voor een release in oktober 2021 en gaat over twee ridders (Matt Damon en Adam Driver), wiens band op de proef wordt gesteld door verraad en de verschijnig van een jongedame (Jodie Comer), die onder brute omstandigheden moet zien te overleven. Ben Affleck speelt ook mee in de film, waarvan de opnames volgende week na een lange onderbreking worden hervat.

NieuwsFilm

meest populair