Netflix lost een belangrijk probleem op met deze experimentele nieuwe functie

Netflix lost een belangrijk probleem op met deze experimentele nieuwe functie

Weet je niet wat je moet kijken?

Netflix heeft weer een nieuwe functie die getest wordt. Het gaat om shuffle play die bedoeld is om een van de grotere problemen van Netflix op te lossen. Soms is het met al die content die beschikbaar is, namelijk moeilijk om te beslissen wat je wil kijken.

Daarom kan je via shuffle play een willekeurige titel afspelen. De hoop van Netflix is om abonnees zo te motiveren om meer te kijken. Het is een goed idee, want zo kan je terecht komen bij een film of een serie waar je normaal niet aan gedacht zou hebben en misschien vind je het wel geweldig.

Makkelijker nieuwe dingen vinden
"Het doel van de test is om het makkelijker voor abonnees te maken om iets nieuws te vinden," aldus een woordvoerder van Netflix tegenover Variety. Op dit moment wordt de functie wereldwijd getest en als die succesvol is, hoopt men het een definitieve toevoeging te maken.

De titels die de functie je aanbiedt, lijken op de films en series die je eerder gekeken hebt, passen binnen genres waar je van houdt, of beslaan films en series die in je kijklijst staan.

NieuwsFilm

meest populair