'Zack Snyders Justice League' toont veel meer over opperschurk Darkseid

'Zack Snyders Justice League' toont veel meer over opperschurk Darkseid

We leren veel meer over Darkseid.

Zack Snyders Justice League omvat een flink lange geschiedenisles over Darkseid. Die zal echt veel langer worden dan wat we te zien kregen in de bioscoopversie van de film.

De Snyder Cut is ongetwijfeld een van de grootste successen van 2020 voor fans van comicfilms. Het is immers een vrij dramatisch jaar als het aankomt op de release van nieuwe films. Maar we krijgen gelukkig volgend jaar ergens de versie van Zack Snyder van Justice League te zien. En die krijgt een hele lange geschiedenisles.

Opperschurk Darkseid
Darkseid was altijd al bedoeld als de voornaamste slechterik van Snyders Justice League. En er had een veel langere geschiedenisles aan het begin van de film te zien moeten zijn, waarin we leerden wat zich er allemaal afgespeeld heeft rond Darkseid en ook de Mother Boxes die als McGuffin van de film dienen.

Cinematograaf Fabian Wagner vertelde tijdens de Justice Con dat er heel wat meer materiaal opgenomen is dan we te zien kregen. "We namen een boel elementen op voor de geschiedenisles. En ik weet zeker dat je een veel langere scène zou kunnen zien."

NieuwsFilm

meest populair