Is Cyborg toch niet te zien in 'The Flash'?

Is Cyborg toch niet te zien in 'The Flash'?

We horen nu toch wat twijfels bij acteur Ray Fisher.

Acteur Ray Fisher is er helemaal niet zeker van dat zijn personage Cyborg straks iets te doen heeft in de film The Flash. Dat terwijl we al jaren het gerucht horen dat hij te zien zal zijn in de film rond Ezra Millers Barry Allen.

Op dit moment werkt Andy Muschietti aan een film rond Barry Allen. Hij is de zoveelste in een lange rij van mensen die mocht proberen eraan te werken. Maar zijn versie heeft een releasedatum en lijkt rustig door te kachelen, vooral nu we horen dat Michael Keaton te zien zal zijn als Batman.

Niet te zien?
Afgelopen weekend vond de Justice Con plaats. Tijdens dat evenement was acteur Ray Fisher ook even te zien en hij grapte eerst dat hij niet wist waar de film The Flash over zou gaan. "Flashpoint? Wat is Flashpoint?" grapte hij.

Om vervolgens toch serieuzer te vertellen: "Ik weet dat [Ezra Miller] er zin in heeft. Dat is eigenlijk alles wat ik erover kan zeggen. Ik weet niet of ik erin zit, laten we hopen van wel... misschien mag het zo zijn! Het is iets waar we al langer over horen en iets waar mensen ook heel wat over speculeren. Maar je weet hoe het gaat met films: die veranderen."

NieuwsFilm

meest populair