Opvallend: Deze twee superschurken delen geen enkele scène in Zack Snyders 'Justice League'

Opvallend: Deze twee superschurken delen geen enkele scène in Zack Snyders 'Justice League'

Lex Luthor en Darkseid zullen elkaar naar alle waarschijnlijk niet ontmoeten in de film.

De superschurken Lex Luthor en Darkseid zullen elkaar in Zack Snyders Justice League waarschijnlijk niet de hand schudden. Darkseid-vertolker Ray Porter heeft namelijk onthuld dat hij en Jesse Eisenberg in ieder geval geen scènes met elkaar hebben opgenomen.

In een verwijderde scène van Batman v Superman (2016) was een ontmoeting tussen Lex Luthor en Steppenwolf te zien. Veel fans gaan ervanuit dat deze personages wel een aantal scènes zullen delen in Justice League, maar geldt dat ook voor Luthor en Darkseid, de grote machtsbron achter Steppenwolf? Waarschijnlijk niet.

"Ik heb geen scènes met Jesse opgenomen. Ik waardeer hem enorm als acteur, maar heb niet met hem samen mogen werken, helaas", onthult acteur Ray Porter tijdens zijn panel van Justice Con. Porter was door Snyder gecast als de bekende nemesis, maar niet in de uiteindelijke bioscoopfilm te zien.

Darkseid duikt naar alle waarschijnlijkheid sowieso slechts in een paar (kortere) scènes op, waarvan de meeste flashbacks zullen zijn naar de tijd waarin de heerser van Apokolips het op aarde opnam tegen de mensenheid, Atlanteanen en Amazones.

Er gaan ook geruchten dat de grote slechterik ook nog even aan het einde van de film, wanneer Steppenwolf verslagen is, opduikt. Maar daarvoor zullen we het eindresultaat van Snyders werk af moeten wachten.

NieuwsFilm

meest populair