3 kneitergoede films die nu gewoon op Amazon Prime Video staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Amazon Prime Video staan

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst.

Met de komst van Amazon Prime hebben Nederlandse filmliefhebbers heel wat meer topfilms tot hun beschikking om te streamen. Amazon Prime heeft een rijk aanbod aan films en series. FilmTotaal heeft door de catalogus gebladerd en drie interessante, sterke films voor je uitgezocht.

Judy (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rupert Goold | Cast: Renée Zellweger, Michael Gambon, Rufus Sewell, e.a.
Judy Garland werd als piepjong meisje al onderworpen aan het genadeloze showbizzregime. In de laatste fase van haar leven, wanneer haar carrière in Amerika op een laag pitje is komen te staan, reist Garland af naar Londen voor een reeks uitverkochte theatershows. Ze hoopt genoeg geld te verdienen voor haar kinderen, maar alle medicijnen en drank die ze al van jongs af aan gebruikt, beginnen hun tol te eisen.

Joker (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Todd Phillips | Cast: Joaquin Phoenix, Robert De Niro, Zazie Beetz, e.a.
Het lukt de labiele freelanceclown Arthur Fleck maar niet om carrière te maken als komediant in het grimmige Gotham van de jaren tachtig. Wanneer zijn therapie wordt stopgezet en hij ook nog eens zijn baan verliest, slaan alle stoppen door. Met de nodige schmink op zijn gezicht, trekt Fleck door de stad om af te rekenen met zijn tegenstanders en de nodige chaos te creëren.

Us (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jordan Peele | Cast: Lupita Nyong'o, Winston Duke, Elisabeth Moss, e.a.
Adelaide Wilson gaat met haar gezin op vakantie naar de plek waar ze als klein kind een traumatisch ervaring had. Al snel na aankomst heeft Wilson een unheimisch gevoel. Dat blijkt niet onterecht, want 's avonds staan er ineens exacte dubbelgangers, gekleed in een rode overalls, op de stoep. Een gewelddadige strijd tussen de twee families breekt uit.


Over Amazon Prime
Amazon biedt nieuwe klanten een gratis proefperiode van 30 dagen aan. Gebruikers kunnen op elk moment opzeggen. Een abonnement kost 2,99 euro per maand. Abonnees krijgen toegang tot een uitgebreide collectie films en series, inclusief eigen producties van Amazon.

NieuwsFilm

meest populair