Heel veel onthullingen over 'Zack Snyder's Justice League'

Heel veel onthullingen over 'Zack Snyder's Justice League'

Zack Snyder onthulde heel wat details over zijn film!

Zack Snyders Justice League had een lang panel gisteren, waarbij Zack Snyder verschillende dingen vertelde over zijn filmversie. We zetten de boel voor je op een rij in deze special.

Snyder kreeg maar liefst een uur de tijd om te vertellen over zijn filmversie. Die wordt lang en anders dan die van Joss Whedon.

Was het zijn keuze om op te stappen?
Allereerst vertelde Snyder dat het inderdaad zijn keuze was om op te stappen tijdens de post-productie van de film. Zijn dochter, Autumn, had zelfmoord gepleegd en daardoor kon hij niet meer werken. [i] "Het was echt onze beslissing om de film te verlaten, gezien de feiten en hoe we ons voelden,"/i] vertelde Snyder. Hij had weinig zeggenschap in wie hem zou vervangen, natuurlijk omdat de familie heel andere dingen aan het hoofd had.

Green Lantern-debuut
Er waren een aantal Lanterns te zien aan het begin van de film. Maar fans vonden dat jammer, mede omdat er geen enkele Lantern specifiek gevolgd werd. Dat was ook wat opmerkelijk omdat er op merchandise voor de film wel logo's van de Green Lanterns verschenen. "Dat heb ik daar natuurlijk bewust neergezet hè," zei Snyder, om er vervolgens niets meer over te vertellen.

Andere titel nodig
Mogelijk is er een andere titel nodig voor de film als deze straks debuteert. "We willen allemaal dat hij Zack Snyders Justice League gaat heten. Het is de naam waar we aan werken. Maar er zijn wettelijke redenen waarom het misschien niet kan. We proberen daar nu iets aan te veranderen," aldus Snyder.

Geen beelden van Joss Whedon
Snyder weigert beelden te gebruiken die opgenomen zijn door Joss Whedon. Daar gaat hij gewoon niet aan beginnen. "Ik zou de film eerder vernietigen, dan een frame te gebruiken dat ik niet opgenomen heb."

Eerste trailer
Er was ook heel mooi nieuws. Snyder onthulde namelijk dat de eerste trailer voor zijn film op 22 augustus vrijgegeven wordt. Dan vindt het DC FanDome-event plaats, waar zijn film ook een panel heeft.

NieuwsFilm

meest populair