Amazon Prime Video voegde deze 7 nieuwe films toe

Amazon Prime Video voegde deze 7 nieuwe films toe

Het is een heel lijstje deze week.

Er zijn maar een paar nieuwe films toegevoegd aan streamingdienst Amazon Prime Video. Het gaat deze week om zeven nieuwe titels, en helaas niet zo'n knallers als we sommige andere weken gezien hebben. Hieronder het overzicht.

Lurking Woods (2015)
Een spannende thriller die draait om zes studenten die een boshuisje huren maar daar al snel in de problemen komen. Een gemaskerd moordenaar heeft het namelijk op hen voorzien.

Black Ghost (2019)
Een ex-commando woont in een stad die door criminelen beheerst wordt. Hij verdient zijn geld door contracten voor hen uit te voeren.

Critters Attack (2019)
We volgen de 20-jarige Drea (Tashiana Washington), die met tegenzin als babysitter aan de slag gaat en moet letten op de kinderen van een docent. Wanneer Drea deze kinderen en haar broertje meeneemt voor een lange wandeling, beginnen de 'critters' opnieuw onze planeet te teisteren en eten ze alles op wat op hun weg komt. Op een gegeven moment komt de groep een vrouwelijke critter genaamd Bianca, die op de vlucht is, op het pad.

Destroyer (2019)
Een rechercheur moet een band opbouwen met mensen die ze uit haar undercover-verleden kende, in een poging vrede te bewerkstelligen.

Official Secrets (2019)
Official Secrets van de Oscarwinnende regisseur Gavin Hood (Eye in the sky) vertelt het waargebeurde verhaal van Katherine Gun (Keira Knightley). Een klokkenluider van de Britse geheime dienst die tijdens de aanloop naar de Irak-invasie in 2003, vertrouwelijke NSA-documenten lekte waarin een illegale spionageoperatie tussen de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk werd onthuld. Met een groot eigen risico publiceerde journalist Martin Bright het gelekte document in de Londense krant The Observer, waarna het wereldwijd de krantenkoppen haalde. Katherine werd door haar regering een verrader genoemd en beschuldigd van het overtreden van de 'Official Secrets Act'. Katherine weigerde te buigen en bleef bij haar standpunt, ook al werd haar leven en dat van haar geliefden hiermee in gevaar gebracht.

Judy (2019)
Renée Zellweger is de legendarische Judy Garland in de gelijknamige speelfilm Judy. Nadat haar carrière in Amerika op een laag pitje is komen te staan, reist Judy in 1968 af naar Londen voor een reeks uitverkochte theatershows. Hiermee hoopt ze genoeg geld te verdienen om een stabiel leven te kunnen creëren voor haar kinderen die in Amerika zijn achtergebleven. Judy leeft al sinds dat ze een kindster was op medicijnen en drank. Er zijn mensen die van haar proberen te profiteren wanneer zij in de war is en juist simpelweg gelukkig wil zijn met haar gezin en haar eigen keuzes wil maken. Ondersteund door de bekende liedjes, waaronder 'Somewhere Over the Rainbow', vertolkt Renée op indrukwekkende wijze de rol van deze grootsheid en laat zien hoe fragiel en kwetsbaar Judy Garland heeft geleefd.

The Good Liar (2019)
Beroepsoplichter Roy Courtnay (Ian McKellen) heeft een nieuw doelwit op het oog: Betty McLeish (Helen Mirren), een weduwe die miljoenen waard is. En hij wil haar alles afnemen. Maar als de twee naar elkaar toe groeien, verandert een eenvoudige zwendel in een levensgevaarlijk spel.


NieuwsFilm

meest populair