'Marvel werkt aan project rond geheim superheldenteam'

'Marvel werkt aan project rond geheim superheldenteam'

Een film of serie waarin Tony Stark en Charles Xavier samenwerken.

Marvel Studios schijnt te kijken of er een film of serie rond de Illuminati-comics gemaakt kan worden. Kevin Feige zou verbonden zijn aan het project als producent.

De Illuminati verschenen voor het eerst in de comics van Brian Michale Bendis en dan specifiek in de New Avengers-reeks. Het team bestond uit Namor, Tony Stark, Reed Richards, Black Bolt, Doctor Strange en Professor Charles Xavier en bleek in de comics in het diepte geheim al jarenlang samen te werken. Zij deelden informatie en kwamen bij elkaar als het om gevaarlijke situaties ging.

De Illuminati
The Illuminerdi stelt dat Marvel Studios op dit moment aan het project werkt, al schijnt dat niet heel hard te gaan. Dat komt doordat Feige op dit moment als enige aan het project verbonden is. Het is ook niet duidelijk of het om een film of een serie voor streamingdienst Disney+ gaat.

Het lijkt in elk geval onwaarschijnlijk dat Tony Stark lid wordt van de superheldengroep. Het zou goed kunnen dat Feige ervoor kiest om een heel nieuw team te maken dat dan achter de schermen samenkomt om het Marvel-universum veilig te houden.

NieuwsFilm

meest populair