'Birds of Prey'-actrice wil "absoluut" terugkeren als Black Canary in DCEU

'Birds of Prey'-actrice wil "absoluut" terugkeren als Black Canary in DCEU

Jurnee Smollett-Bell is nog lang niet klaar met haar rol.

Jurnee Smollett-Bell maakte haar grote debuut als Dinah Lance alias Black Canary in Birds of Prey. Hoewel de toekomst van die franchise onzeker is door de tegenvallende Box Office-prestaties van de film, kan Smollett-Bell absoluut niet wachten om terug te keren in het DC Extended Universe.

Bekijk de afbeelding
"Het is geen geheim dat ik het ontzettend leuk vond om de rol van Black Canary te spelen. Dat was een hele eer", onthult Smollett-Bell in een interview met Entertainment Weekly. Het is dan ook geen verrassing dat de actrice graag wil terugkeren. "Als ik de kans krijg, dan doe ik absoluut weer mee", bevestigt ze.

Stuntteam
Smollett-Bell werd ook gevraagd of ze dan ook opnieuw zou willen samenwerken met John Wick-regisseur Chad Stahelski, die samen met zijn productiebedrijf 87Eleven een hoop actiescènes heeft toegevoegd aan de film.


"Absoluut", antwoordt Smollett-Bell op die vraag. "Opnieuw samenwerken met Chad en zijn team staat absoluut op mijn bucketlist". Volgens Smollett-Bell weet Stahelski precies hoe hij een verhaal moet vertellen met actie. "Hij is daarin erg vindingrijk", aldus de actrice.

NieuwsFilm

meest populair