Warner Bros. komt met anonieme corona-tiplijn voor 'The Batman' en 'Fantastic Beasts 3'

Warner Bros. komt met anonieme corona-tiplijn voor 'The Batman' en 'Fantastic Beasts 3'

Zo wil de studio een zo veilig mogelijke werkomgeving voor iedereen kunnen garanderen.

Warner Bros. staat in de startblokken om de productie van diverse grote films weer op te starten. Deadline weet nu te melden dat de studio diverse maatregelen heeft genomen om in deze coronatijden een zo veilig mogelijke werkomgeving te faciliteren, waaronder het instellen van een soort anonieme tiplijn.

Warner Bros. hoopt snel weer met de producties van The Batman en Fantastic Beasts 3 te kunnen beginnen in het Verenigd Koninkrijk. Het coronavirus zorgt echter nog steeds voor veel onzekerheid en daarom wil de studio dat iedereen op de set zich zo goed mogelijk houdt aan de door de studio en overheid opgestelde richtlijnen.

Eén van de maatregelen die Warner Bros. daarvoor heeft genomen is het oprichten van een meldingssysteem voor medewerkers die zich niet houden aan die richtlijnen. Hoewel het niet bekend is hoe dat systeem precies moet gaan werken in de praktijk, komt het erop neer dat mensen anoniem melding kunnen maken bij hun leidinggevende als zij wanordelijkheden constateren.

Met deze richtlijnen en maatregelen kan de studio hopelijk snel weer aan de slag en lopen de producties niet al te veel vertraging meer op.

NieuwsFilm

meest populair